Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Λένε ότι ο κεραυνός δεν πέφτει δυο φορές στο ίδιο σημείο. Όμως στην περίπτωση ενός αυτοκινήτου στη Ρωσία στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το χτύπησε κεραυνός δυο φορές τη μια μετά την άλλη και μάλιστα ενώ εκείνο βρισκόταν εν κινήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακά πλάνα από τον Πειραιά, την Αθήνα, αλλά και το Καραϊσκάκη, περιλαμβάνει το πρόμο βίντεο της Τότεναμ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική πλειοψηφία θα εισηγηθεί τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης με αντικείμενο την αναζήτηση ευθυνών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα αναγράφεται πλέον το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στα στοιχεία που τηρούνται στο σχολείο αλλά και στους τίτλους και τα πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στο πληροφοριακό σύστημα «myschool».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κεντρική Καλιφόρνια το νέο δυσάρεστο περιστατικό - Πάνω από 380 οι περιπτώσεις ασθενών που εξετάζονται και σχετίζονται με το άτμισμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Μαγικές” εικόνες για τους φίλους της ΑΕΚ! Οι εργασίες στο νότιο πέταλο της “Αγιάς – Σοφιάς”, στο μέρος όπου κάποτε βρισκόταν η “Σκεπαστή” ολοκληρώθηκαν. ΄'Ετοιμος είναι περιμετρικά ο σκελετός του γηπέδου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης χορήγησε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινακη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το κλιμάκιο της DEA που σταθμεύει μόνιμα στην πρεσβεία των ΗΠΑ, στην Αθήνα, και φιλοξενήθηκε στην Πάρο, το διάστημα από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θεατρικό έργο “The River” του Jez Butterworth, που έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε Λονδίνο και Broadway, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από 18 Οκτωβρίου 2019 στο θέατρο “Από Μηχανής”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Poseidon of Paros γιόρτασαν, με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, τα 20 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξής του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos