Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Οι "ψίθυροι" έγιναν... επίσημη θέση! "Μπελάδες" για τον αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, λίγο πριν την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόστιμο 50.000 δολαρίων στην ομάδα του Γιάννη για την δήλωση του GM Τζον Χορστ, πως θα του προσφέρει maximum συμβόλαιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως αναφέρει το politischios.gr, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ με θύμα έναν 23χρονο νεαρό που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σκοτάδι είχε βυθιστεί για περισσότερο από μια ώρα το μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη της υλοποίησής, του βρίσκεται μεγάλο αθλητικό έργο στη Μάρπησσα. Πρόκειται για το έργο της επισκευής του Γηπέδου Ποδοσφαίρου, η δρομολόγηση της οποίας αποτέλεσε αίτημα του Δήμου Πάρου, της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταρρακτώδης βροχή πλήττει από το απόγευμα της Τρίτης τη Θεσσαλονίκη, με τους δρόμους της συμπρωτεύουσας να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία και με χαμηλές ταχύτητες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΚΔΕΠΑΠ ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ατόμων καλλιτεχνικού-εκπαιδευτικού προσωπικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Σύρου ο δήμαρχος Σαντορίνης Αντώνης Σιγάλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ πρώην Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας της Πάρου και νυν μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου με Προϊστάμενο Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ελληνικός τουρισμός την τελευταία πενταετία έχει παρουσιάσει μια εξαιρετική μεγέθυνση και αποτέλεσε ίσως τον κυριότερο μοχλό ανάπτυξης της Εληνικής οικονομίας κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos