Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Αμέσως το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από όπου είχε αναχωρήσει, οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν, ενώ στα επείγοντα μεταφέρθηκαν τρεις άνθρωποι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ομάδα Ελλήνων και ξένων επιστημόνων σχεδιάζει για πρώτη φορά να κάνει υποθαλάσσιες ερευνητικές γεωτρήσεις στην περιοχή Σαντορίνης-Αμοργού για να αποκτήσει στοιχεία «από πρώτο χέρι» σχετικά με την κατάσταση του ηφαιστείου, την προϊστορία του και τη γεωδυναμική της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ακόμη επίθεση έγινε σε ΑΤΜ, αυτή τη φορά στη Νέα Ιωνία, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από το «κανόνι» της Thomas Cook, αλλά και για εργαζομένους, αποφάσισε η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 3.015 προσλήψεις αναπληρωτών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 2.372 αναπληρωτών και νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 14:28

Στοίχημα: Σκοράρουν στο Περιστέρι! (vid)

Το Σάββατο (28/09) έφτασε και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο αγώνες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 27-09-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Ην. Βασίλειο. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 58χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις ποινικών Δικαστηρίων και Βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για πλαστογραφία και απάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικά ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λευκών δεν εννοεί να καταλάβει ότι το χωριό δεν είναι τσιφλίκι και η κοινότητα «μαγαζάκι» του. Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία του, που δεν είναι σημερινή, έχει τουλάχιστον την ανοχή του Δημάρχου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τεχνική Υπηρεσία με το εργατοτεχνικό της προσωπικό, το διάστημα αυτό εκτελεί εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των υποδομών και κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos