Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 35 βαθμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αυστριακή πρωτεύουσα, η Βιέννη, κατατάσσεται για δεύτερη συναπτή χρονιά, στην πρώτη θέση της ετήσιας κατάταξης του Economist με τις καλύτερες πόλεις για να ζει κάποιος, η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 12 βήματα «κλειδώνει» η υπαγωγή στο νέο ανοιχτό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το οικονομικό πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος με σαφείς στόχους και χρονοδιάγραμμα για τους επόμενους 12 μήνες θα αναπτύξει κατά την ομιλία του στο Βελλίδειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα έχασε 69-53 εύκολα από την team USA αλλά ελπίζει για οχτάδα εφόσον νικήσει με +12 πόντους την Τσεχία

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην εκδήλωση «Οινικές Διαδρομές Παρίων» βρέθηκε ο παριανός σεφ, νικητής του πέμπτου κύκλου του τηλεοπτικού Master Chef κ. Μάνος Σαρρής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου:
α) την 06-09-2019 το απόγευμα 29χρονη αλλοδαπή και 46χρονος ημεδαπός, διότι ο 46χρονος ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, απασχολούσε την 29χρονη ως υπάλληλο, η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας με το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, με στόχο να προαχθεί ο τομέας των μεταφορών σε σχέση και σε αλληλεπίδραση με τον τουρισμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε το όμορφο νησί της Σίφνου με την ευκαιρία των εκδηλώσεων του 13ου Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας 'Νικόλαος Τσελεμεντές'.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos