Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ο κατάλληλος αερισμός των κλειστών χώρων και η κοινωνική αποστασιοποίηση παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του SARS-CoV-2. σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία επιστημονικών μελετών σχετικά με τους τρόπους μετάδοσης του ιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε νοσήσει βαριά από κορωνοϊό πριν από λίγους μήνες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό που θα επικρατήσει την ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιατρός πνευμονολόγος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή από τη νόσο στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σύστημα «Εργάνη» άνοιξε το απόγευμα της Κυριακής 15 Νοεμβρίου για τις δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας του Νοεμβρίου για το επίδομα των 800 ευρώ για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος πήρε θέση όσον αφορά την απαγόρευση των συναθροίσεων και την ευκολία με την οποία κάποιοι έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν αντισυνταγματική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός λέει παρών και το υπενθυμίζει με 1.698 νέα κρούσματα και πάνω από όλα, δυστυχώς, με τους 71 θανάτους – αριθμός ρεκόρ, τις τελευταίες 24 ώρες. Σε 392 ανέρχονται πλέον οι διασωληνωμένοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώθηκαν 1.698 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 74205, εκ των οποίων το 54.0% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πολιτεία αναφέρει η ΕΔΕ, πρέπει να προστατεύσει τη δημόσια υγεία, χωρίς όμως να υπερβαίνει τα όρια του Συντάγματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos