Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ο μεταλλαγμένος ιός ανιχνεύθηκε σε μεγάλα εκτροφεία της χώρας, έχει ήδη μεταδοθεί σε 12 ανθρώπους και υπονομεύει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γιατροί έχουν φτάσει ήδη στη φάση που «επιλέγουν» ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο - Στοιχεία για τις ΜΕΘ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια είναι τα στοιχεία που ανάγκασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει την απόφαση για καθολικό lockdown

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι και 4 εβδομάδες το καθολικό lockdown που δείχνει να έχει “κλειδώσει” και ανακοινώνει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός. Οι μετακινήσεις με SMS, τα δεδομένα για τα σχολεία και το “λουκέτο” σε εμπορικά καταστήματα. Τι θα παραμείνει ανοιχτό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ανάσα από τη νίκη στις προεδρικές εκλογές βρίσκεται πλέον ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν καθώς πριν από λίγα λεπτά κέρδισε και την πολιτεία του Μίσιγκαν και έφτασε τους 253 εκλέκτορες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κωτσόβολος ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως πρέπει να αγνοήσει SMS που αφορούν φώρα και ζητούν προσωπικά στοιχεία, καθώς και καταχώρηση αριθμού κάρτας, με σκοπό την παραλαβή του βραβείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χειρότερη ημέρα από την έκρηξη της πανδημίας η σημερινή καθώς είναι αυτή με τους περισσότερους νεκρούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της πανδημίας και των απαγορευτικών μέτρων, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις την ημέρα της εορτής των Ταξιαρχών ματαιώνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ραγδαία επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων σήμερα Τετάρτη 4/11, με 2.646 νέα κρούσματα, αποτελεί το αποκορύφωμα της εκθετικής αύξησης των τελευταίων ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos