Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό

Κατηγορία LIFESTYLE

Nοσηλεύεται από τις 3 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα φυσικά πρόσωπα που δεν τηρούν την υποχρέωση χρήσης μάσκας, τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και τους λοιπούς κανόνες μετακίνησης με sms, επιβάλλεται πλέον για κάθε παράβαση διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δρόσω συνεχίζει να κατρακυλάει στην Τρούμπα, συναντά όμως ξανά το Φίλιππο - Θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος που έκανε μαζί του, στις «Άγριες Μέλισσες»;

Κατηγορία LIFESTYLE

Τι πρέπει να κάνουν οι εργοδότες και τι οι εργαζόμενοι που θα μπουν σε αναστολή σύμβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι δήλωσαν Μαγιορκίνης και Δερμιτζάκης - Εκρηκτική η αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου στη Θεσσαλονίκη - Ήπια επιδείνωση στην Αττική - Έντονη ανησυχία για την αύξηση στον αριθμό διαγνώσεων στους 65+ 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες διευκρινίσεις παρείχε για τις συνθήκες του νέου lockdown ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στη διάρκεια της ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για το lockdown.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει: Σήμερα, 06/11/2020, δηλώθηκαν 2. 448 επιπλέον κρούσματα. Από τα 2.382 εγχώρια κρούσματα, τα 58 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από αύριο, καθ'όλο το 24ωρο θα υπάρχει περιορισμός της κυκλοφορίας, μόνο με sms για τους προβλεπόμενους λόγους. Απευθύνουμε έκκληση για λελογισμένη αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos