Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Μεγάλωσα σε ένα χωριό ασπρισμένο, γεμάτο λουλούδια και μυρωδιές από αγριολούλουδο και γιασεμί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε 500 μάσκες προστασίας, 200 γάντια και υλικά καθαρισμού, στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα - Οίκος Ευγηρίας <<Παναγία Εκατονταπυλιανή>> της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η χώρα μας είναι στη δεύτερη καλύτερη θέση στην Ευρώπη - Υπολογίζεται πως θα νοσήσουν ακόμα 255 άτομα - Πότε τελειώνει η πανδημία στον πλανήτη
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανεκκίνηση του τουρισμού στα ελληνικά νησιά με ανάληψη ρίσκου λόγω πανδημίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για το περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, καθώς πήγαινε στην εργασία της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις αρχές Ιουνίου θα αρχίσει να καταβάλλεται και το επίδομα ανεργίας το οποίο αφορά 3.500 ναυτικούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, θέλοντας να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά του στο delivery προβαίνει σε αναζήτηση 400 νέων διανομέων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στον καταυλισμό στη Μόρια καθώς το απόγευμα της Παρασκευής μία 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε στο λαιμό και σκότωσε μια 23χρονη ομοεθνή της όπως μεταδίδει το site στο Νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγαλώνουν οι αποστάσεις ανάμεσα στα όργανα - Υποχρωτική η χρήση μάσκας για το προσωπικό - Οι αθλούμενοι να ενημερώνουν τηλεφωνικά για το πότε θα πάει - Όλοι οι κανόνες που πρέπει να τηρούνται, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 20:55

Υποχρεωτική η μάσκα στα πλοία

Ξεκινάμε με ένα υγειονομικό πρωτόκολλο 50% και “τα επιδημιολογικά δεδομένα, τα οποία βαίνουν προς το καλύτερο, θα αξιολογούνται στην πορεία” υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στους 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos