Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε ολόκληρη τη Χώρα, με ημερομηνία αναφοράς την 22α Οκτωβρίου 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 18:53

Εξιχνίαση κλοπής στην Αντίπαρο

Την 12-11-2021 από τον Αστυνομικό Σταθμό Αντιπάρου, εξιχνιάσθηκε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μη νόμιμου αλλοδαπού, ο οποίος κρατείται καθώς έχει κινηθεί η διαδικασία επιστροφής στη χώρα του. Το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-11-2021 συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 28 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος τους η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα, από τις 20 έως και 25 Νοεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε από την Αρχιγραμματεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.154 , εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Πανεπιστήμια θα ορίζουν στο εξής τους συντελεστές βαρύτητας των εξεταζομένων μαθημάτων - Δείτε αναλυτικά πού θα κυμανθούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, αναφερόμενος στην επιδημιολογική εικόνα, είπε ότι «Η εικόνα που έχω για το Άγιο Όρος, από τις επαφές με όλους τους φορείς και από την συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, είναι πως η εικόνα δεν είναι δύσκολη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προθεσμία για τη δήλωση των ακινήτων σας στο Εθνικό Κτηματολόγιο λήγει στις 22 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 13:48

Στοίχημα: Ανώτερη η Βαγιαδολίδ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου (13/11) με τις ευκαιρίες που δίνει για παμε στοιχημα προγνωστικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos