Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Απίστευτη ιστορία στη Ρόδο - Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να μπει στο τμήμα χωρίς μάσκα - Καταδικάστηκε από το δικαστήριο και η ίδια επέστρεψε με τη... λυπητερή στον αστυνομικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι επιστήμονες, στοχεύουν στην αύξηση των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού, εκτιμώντας ότι σε περίπου 20 ημέρες θα υπάρχουν τα πρώτα σημάδια «άφιξης» της μετάλλαξης «Όμικρον» στα νοσοκομεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθολικό lockdown για όλο τον πληθυσμό έως τις 14 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ολλανδίας με αφορμή τις έντονες ανησυχίες για τη διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν τα 8 και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην «κατάψυξη» μπήκε η χώρα από το βράδυ της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου με την κακοκαιρία «Κάρμελ» να δείχνει τα «δόντια» της εξαιτίας της εισβολής πολικών αέριων μαζών από τα βόρεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και τα δύο μέτρα θα ισχύσουν για τον μήνα Δεκέμβριο - Κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους της επιβάρυνσης από τη ρήτρα αναπροσαρμογής στα αγροτικά τιμολόγια ενέργειας από Αύγουστο έως Δεκέμβριο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.345 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατάσεις σε προθεσμίες αποπληρωμής και διατήρηση χαμηλού ΦΠΑ ανακοίνωσε ο ΥΠΟΙΚ - Ειδική πρόνοια για επιλεγμένες δαπάνες που αφορούν σε πράσινη οικονομία, ενέργεια και ψηφιοποίηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προτελευταίο δυνατό Σαββατοκύριακο της χρονιάς και αρκετές αναμετρήσεις συγκεντρώνουν τα φώτα επάνω τους. Επιλογές από Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, ενώ αλιεύσαμε επιλογές κι από Τουρκία και Ολλανδία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos