Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Το έκτο χρυσό και τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στους κρίκους όλων των εποχών πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τους 15.133 βαθμούς που πήρε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την Τρίτη 23 Αυγούστου, η Νάουσα θα αποτελέσει το επίκεντρο των εορτασμών της Πάρου για τα Εννιάμερα της Παναγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Δανάη Παππά εδώ και αρκετά χρόνια στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη. Το ζευγάρι που κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιεύει πολλές φορές διάφορες στιγμές του στα social media.

Κατηγορία LIFESTYLE
Συχνά, η ταχύτητα στο WiFi του σπιτιού μας δεν είναι η επιθυμητή. Πριν καταλήξουμε στη λύση ενός ενισχυτή σήματος WiFi καλό θα είναι να τσεκάρουμε εάν τo router (δρομολογητής) μας αποδίδει στο μέγιστο.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο θέρος στην παριανή κατοικιά είναι αφιερωμένο το φετινό φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα που επιστρέφει για 12η χρονιά, συνεπές στο ραντεβού του με το κοινό, στις 26, 27 και 28 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 13:59

Θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 13:33

Εμπιστοσύνη σε Μίλαν και Μπαρτσελόνα

Απαιτητική έξοδος για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν, στην έδρα της Αταλάντα. Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο «Ανοέτα», από τη Σοσιεδάδ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνελήφθη σήμερα (Κυριακή 21 Αυγούστου 2022) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ένας 24χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ηχορύπανση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη σήμερα (Κυριακή 21 Αυγούστου 2022) πρώτες πρωινές ώρες στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, ενας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 13:29

Στοίχημα: Αξία στα γκολ στη Μαδρίτη

Συναρπαστικό το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής, με φουλ δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και στην ελληνική Super League, όπου διεξάγονται απόψε τρεις αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos