Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Με στόχο τη στήριξη και ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021-2027», που αφορούν στη «Λειτουργία Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με το νέο Προεδρείο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια αρκετά δύσκολη αποστολή έχει να βγάλει εις πέρας ο Παναθηναϊκός απόψε (29/8, 21:00, COSMOTESPORT 2HD) αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Λανς στη ρεβάνς του 2-1 στη Γαλλία για τα play off του Conference League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ενημέρωσε το κοινό σχετικά με το τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει τα νεογέννητα χελωνάκια να φτάσουν με επιτυχία στη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι θέλουν να μετακινηθούν στο Πεκίνο στη συνοικία Γιζουάνγκ, με τις βιομηχανικές μονάδες και τους ουρανοξύστες, μπορούν να παραγγείλουν ένα αυτόνομο ρομποτικό ταξί χωρίς οδηγό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 02.09.2024  και ώρα 21:00  θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση Smile from Paris to Paros

Ένα μουσικό ταξίδι με επιτυχίες του Μπρόντγουεϊ, Κινηματογραφικά Τραγούδια και Κλασικά Χολιγουντιανά Τραγούδια με την χορωδία PSL και τον Μουσικό Διευθυντή και Πιανίστα Johan Farjot
Συμμετέχει η Νεφέλη Φασουλή, Ελληνίδα τραγουδίστρια της τζαζ
Special Guest: Marc Buronfosse στο κοντραμπάσο

Ελάτε μαζί μας στον εκπληκτικό χώρο του Πάρκου Πάρου για μια αξέχαστη μουσική βραδιά, όπου η Χορωδία Δωματίου PSL, μαζί με την ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια της τζαζ Νεφέλη Φασουλή, παρουσιάζει το «Smile from Paris to Paros». Αυτή η μαγευτική συναυλία θα σας οδηγήσει μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους των επιτυχιών του Μπρόντγουεϊ και των τραγουδιών του κινηματογράφου του Χόλυγουντ
Η βραδιά θα είναι υπό την έμπειρη διεύθυνση του Johan Farjot, ο οποίος όχι μόνο θα διευθύνει, αλλά και θα σας μαγέψει με την ερμηνεία του στο πιάνο. Η μουσική εμπειρία γίνεται ακόμη πιο πλούσια με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Marc Buronfosse, που με το κοντραμπάσο του θα φέρει μοναδικό βάθος στην παράσταση.
Στο μαγευτικό Πάρκο της Πάρου, αυτή η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις. Το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τη δυνατή και συγκινητική μουσική θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη ατμόσφαιρα.
Μη χάσετε την εξαιρετική ευκαιρία να ζήσετε μια βραδιά με όμορφες μελωδίες και μαγευτικές ερμηνείες σε ένα από τα πιο γραφικά περιβάλλοντα. Είτε είστε λάτρης του Μπρόντγουεϊ και των κλασικών τραγουδιών του Χόλυγουντ, είτε απλά αγαπάτε την καλή μουσική, αυτή η συναυλία είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει με ένα χαμόγελο.

Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και αφήστε τη μουσική να σας παρασύρει!
Τιμή εισιτηρίου 15€
Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Παροικιά / Βιβλιοπωλείο "Αναγέννηση" | Νάουσα / Κατάστημα "Ταντάνης" | Μάρπησσα / Ζαχαροπλαστείο "Νικήτας"
Online προπώληση: https://www.ticketservices.gr/.../paros-smile-from.../...
έως 20:30 της ημέρας της Παράστασης

On 02.09.2024 |at 21:00  the musical performance Smile from Paris to Paros will be presented.
A Musical Journey  with Broadway Hits, Cinema Songs, Hollywood Classics with the PSL Chamber Choir and the Musical Director and Pianist: Johan Farjot
Featuring Nefeli Fasouli, Greek Jazz Singer
Special Guest: Marc Buronfosse on Double Bass

Join us for an unforgettable evening of music as the PSL Chamber Choir, along with the talented Greek jazz singer Nefeli Fasouli, presents «Smile from Paris to Paros». This enchanting concert will take you on a musical journey through the magical worlds of Broadway hits and Hollywood cinema songs.
The evening will be under the expert direction of Johan Farjot, who will not only conduct but also mesmerize you with his piano performance. Adding to the richness of the musical experience, we are thrilled to have Marc Buronfosse on double bass, whose exceptional talent will bring a unique depth to the performance.
Set in the breathtaking Paros Park, this event promises to be a feast for the senses. The stunning natural surroundings combined with the powerful and emotive music will create an unforgettable atmosphere.
Don’t miss this extraordinary opportunity to experience a night of beautiful melodies and enchanting performances in one of the most picturesque settings. Whether you're a fan of Broadway, Hollywood classics, or simply love good music, this concert is sure to leave you with a smile.
Book your tickets now and let the music sweep you away!
Ticket price €15
Ticket Sales Points
Parikia / Bookstore "Anagennisi" | Naoussa / "Tantanis" Store | Marpissa / Nikitas Pastry shop
Online presale: https://www.ticketservices.gr/.../paros-smile-from.../...
until 20:30 on the day of the Show


Στις 06.09.2024 στις 21:00 στο Θέατρο Πάρκου - Άη Γιάννης Δέτης Θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση "Ρίτα" Θα σκότωνες κάποιον που αγαπάς;
Ο υπότιτλος που χρησιμοποίησε η Καταλανή συγγραφέας στο πρώτο ανέβασμα του έργου της Ρίτα συμπυκνώνει τα ζητήματα που διαπραγματεύεται. Άραγε ο θάνατος μπορεί να είναι επιλογή; Ποιος αποφασίζει για το πόσο ή εάν θα έπρεπε κάποιος να υπομένει τη ζωή χωρίς αξιοπρέπεια;
Η Ρίτα είναι ένα έργο για τη δυσκολία του να «αφήσουμε να φύγουν» όσοι αγαπάμε.
Μέσα από τη σχέση δύο αδερφών, του Τόνι και της Στέλλας, ξεδιπλώνονται διαφορετικές στάσεις ζωής απέναντι στα μεγάλα ερωτήματα.
Φόβοι και ελπίδες, μυστικά και ψέματα συνθέτουν ένα τρυφερό έργο γεμάτο ανατροπές.
Μια μαύρη κωμωδία για το μεταίχμιο της ζωής και του θανάτου, τη μνήμη και τη λήθη, την αγάπη.
Ο Τόνι επιλέγει πάντα τον πιο σύντομο δρόμο, η Στέλλα δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Όταν ο κτηνίατρος συμβουλεύει τον Τόνι να κάνει ευθανασία στην αγαπημένη του σκυλίτσα, τη Ρίτα, η σιγουριά του εξανεμίζεται. Αντίθετα η Στέλλα έχει ξεκάθαρη γνώμη για το ποια απόφαση πρέπει να παρθεί. Όταν όμως ο Τόνι θέτει το ίδιο θέμα για τη μητέρα τους, τη Ρίτα, που υποφέρει από ανίατη αρρώστια, η κατάσταση γίνεται εκρηκτική.
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμµανουήλ
Σκηνοθεσία: Ρηνιώ Κυριαζή
Μουσική σύνθεση: Λίνα Ζάχαρη
Σκηνογραφία: Νεκταρία Ηλιάκη
Φωτισμοί: Στέβη Κουτσοθανάση
Ηθοποιοί: Ιφιγένεια Καραµήτρου - Γιώργος Καφετζόπουλος
Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος: 15€ Προπώληση: 12€ Μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ): 10€
Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Παροικιά / Βιβλιοπωλείο "Αναγέννηση" | Νάουσα / Κατάστημα "Ταντάνης" | Μάρπησσα / Ζαχαροπλαστείο "Νικήτας"
Online προπώληση: https://www.ticketservices.gr/.../paros-rita-tis.../...
έως 20:30 της ημέρας της Παράστασης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λίγο πριν την επιστροφή της μπροστά από τις κάμερες η δημοσιογράφος Ανθη Βούλγαρη κάνει τις τελευταίες βουτιές.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η επιχείρηση της Ουκρανίας στο Κουρσκ αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατιωτικής, πολιτικής και διπλωματικής προσπάθειας με στόχο να κάνει τη Ρωσία να αποδεχθεί μια «δίκαιη ειρήνη», αποκάλυψε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσιεύματα στους ιστότοπους των Guardian, BBC, Reuters, Deutsche Welle αναλύουν τα αίτια και τις συνέπειες του προβλήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι περισσότεροι μετεωρολόγοι της χώρας μιλούν για μία κακοκαιρία, τουλάχιστον τριών ημερών που θα σαρώσει τη χώρα και θα χτυπήσει πολλές περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos