Κυριακή, 21 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος θα κηρύξει το πρωί της Δευτέρας την έναρξη της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου 2017, η οποία θα διεξαχθεί στη Ρόδο, στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα, το διήμερο 22 και 23 Μαΐου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 28-05 και ώρα 8 μ.μ στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Καμαρών θα αναπτυχθεί το θέμα «Τροχαία ατυχήματα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον την Κυριακή (21/05).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άγνωστος δράστης, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο στην οικία 52χρονου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερευνητές στις ΗΠΑ ανέπτυξαν μια νέα νανοτεχνολογία που επιτρέπει σε μια λεπτή -σαν χαρτί- και εύκαμπτη ηλεκτρονική συσκευή να ενσωματώνεται σε ένα ύφασμα, όπως μια σημαία και να το μετατρέπει τόσο σε μικρόφωνο όσο και σε ηχείο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αισιόδοξος ότι από αύριο κιόλας, στη σύνοδο του Eurogroup, μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για μία καλή και οριστική λύση στο χρέος, ώστε στη συνέχεια να ενταχθεί η χώρα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ (QE) και να επιχειρηθεί η έξοδος στις αγορές, δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση της κυβέρνησης του Πάολο Τζεντιλόνι, από την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των παιδιών που εγγράφονται και παρακολουθούν τα μαθήματα σε τάξεις παιδικών σταθμών και σε Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νίκη στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του «σουλτάνου» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στο «τιμόνι» του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), έκτακτο συνέδριο του οποίου πραγματοποιείται αύριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελαφρές υλικές ζημιές υπέστη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε ασθενή, λίγο πριν την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos