Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Την Πέμπτη 26/04/2018 σε μια λιτή και απέριττη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοίκησης του Λιμεναρχείου Σύρου από τον Πλοίαρχο Λ.Σ ΓΚΙΖΗ Ιάκωβο στον μέχρι πρότινος Υπολιμενάρχη Πλωτάρχη Λ.Σ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ Ιωάννη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο πριν τη δύση του ηλίου κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο νησί της Σερίφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα ακόμη τζακ ποτ στο τζόκερ σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Attica Group πρότεινε τη λήψη διορθωτικών μέτρων, τα οποία έγιναν αποδεκτά από την Επιτροπή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων του πρώην Δημοτικού Σχολείου στις Καμάρες Πάρου, βρίσκονται αυτό τον καιρό σε εξέλιξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Σέριφο, στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στο χωριό Λιβάδι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η επιδημία ιλαράς σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και, όπως αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά την περίοδο 2016-2018 έχουν καταγραφεί περισσότερα από 20.000 περιστατικά και 57 θάνατοι σε όλη την Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 1η Μαΐου, ο Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας, η ΚΔΕΠΑΠ, και η Δημοτική Κοινότητα Πάρου με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Πάρου, με χαρά σας προσκαλούν για να γιορτάσουμε μαζί στο Αγροκήπιο !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός, καλλωπισμός των δένδρων και ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντος χώρου στο Αγροκήπιο της Παροικιάς, με την εποπτεία και τα μηχανήματα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και το εργατοτεχνικό προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (25.04.2018) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos