Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Είναι από τις λίγες εκδηλώσεις που νιώθει κανείς τόσο ζεστά και οικεία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η αποτρεπτική ταμπέλα ότι απαγορεύεται η ρίψη απορριμμάτων μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας δεν φαίνεται να αγγίζει την ευαισθησία κανενός!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 19/7/2018 οι τρείς φορείς: Ο.ΠΑ.Σ., Σύλλογος Παρίων Αντιπαρίων ‘‘Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ’’ και ο Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικιάς παρουσίασαν «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ» την ως άνω πρόταση. Παρευρέθηκαν πολλοί συμπατριώτες μας με άμεσο ενδιαφέρον για το θέμα, αναμένοντας με αγωνία τη θέση που θα έπαιρναν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για ένα έργο πνοής της Παροικιάς και γενικότερα για την παριανή κοινωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αφήσει πίσω της για τα καλά την ζωή της στην Αθήνα και βιώνει μία νέα καθημερινότητα στην Πάρο! Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάσισε στο απόγειο της τηλεοπτικής της καριέρας να εγκαταλείψει τα πάντα, να αρνηθεί τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να ζήσει δηλαδή μόνιμα στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 27-07-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 27-07-2018 το μεσημέρι στην περιοχή Μέγας Γυαλός Σύρου, 35χρονος ημεδαπός τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλαβών σε στύλο δικτύου χαμηλής τάσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ότι το βοηθητικό σκάφος (tender) του ιδιωτικού πλοίου αναψυχής “ΑΝΑΚΙΝ” σημαίας Βρετανίας, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, έχρηζε συνδρομής λόγω έλλειψης καυσίμων, στη θαλάσσια περιοχή έξω από το νέο λιμένα Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι αποκαλύψεις ότι κυβερνητικά στελέχη γνώριζαν για νεκρούς από την πυρκαγιά, την ώρα που έγινε η ενημέρωση του πρωθυπουργού το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας όμως δεν ειπώθηκε τίποτα μπροστά στις κάμερες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνθρωποι αγκαλιασμένοι βρίσκονταν στη θάλασσα για να γλιτώσουν από τις πύρινες φλόγες – Συγκλονιστικές εικόνες που δημοσίευσε χρήστης των social media

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos