Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Είναι ένα έθιμο τον οποίο έχει τις ρίζες του στους πρώτους Χριστιανικούς χρόνους, μεταλαμπαδεύτηκε στην βυζαντινή παράδοση, πέρασε σε χριστιανικές εκκλησίες της Ανατολής και της Δύσης και έφθασε μέχρι τις μέρες μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μύκονος δεν είναι μόνο προορισμός για celebrities και ξέφρενη διασκέδαση. Είναι ένας τόπος με παράδοση, η οποία αναδεικνύεται μέσα από πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο νησί...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απογοητευτικές ήταν οι συνθήκες που επικρατούσαν στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ημιτελικού Κυπέλου Κυκλάδων που διεξήχθη την Τετάρτη 17 Απριλίου. Οι κατώτερες κερκίδες του σταδίου κοντά στον αγωνιστικό χώρο, ήταν μουσκεμένες από νερό το οποίο κατά τα φαινόμενα ανάβλυζε μέσα από τη γη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα καινούργιο αστυνομικό όχημα παρέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευτέρης Παπακαλοδούκας: "Ευχαριστώ την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιατί στάθηκε πάντα δίπλα στη Σύμη και τις ανάγκες της''

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την Πάρο, Λέρο ,Κάλυμνο, Κω , Ρόδο ,Σύμη, Τήλο, Σαντορίνη, Μήλο, Νάξο, Σύρο και Τήνο, η μεγαλύτερη αποστολή καθαρισμού ακτών στην Ελλάδα, η περιβαλλοντική δράση “Κeep Aegean Blue” της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνεχίστηκε στο νησί της Μυκόνου , με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Τ/Χ ''ΣΗ ΤΖΕΤ 2'' Ν.Π.10571 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήλου, με τον κατάπλου του στο λιμένα προερχόμενο από Σίφνο (πλήρες δρομολόγιο Πειραιάς – Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρος – Ίος - Θήρα).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 14:11

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Νάξο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πτώσης τετράκυκλου οχήματος τύπου ''γουρούνας'' στη θαλάσσια περιοχή της νότιας πλευράς της μαρίνας Νάξου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το άναμμα του πρώτου πυρσού... προκάλεσε μια πύρινη διαδρομή στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια εκπληκτική εικόνα, λίγες ώρες πριν τη “στέψη” του “δικέφαλου του Βορρά” μέσα στην Τούμπα και την επιστροφή του στην... κορυφή μετά από 34 χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο ένας από τους τέσσερις περιπατητές έχει τις αισθήσεις του - Η πεζοπορία στο φαράγγι του Αγίου Λουκά εξελίχθηκε σε τραγωδία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos