Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Κύριοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάθος μανούβρα του καπετάνιου, χάος στο λιμάνι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευρύνεται η λίστα ΚΑΔ επιχειρήσεων προκειμένου περισσότεροι εργαζόμενοι να δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κάθε πολίτης μπορεί να έχει και τη δική του ψηφιακή θυρίδα όπου θα καταχωρούνται κατευθείαν ψηφιακά τα πιστοποιητικά και έγγραφα που έχει αιτηθεί από το ΚΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία, καθώς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού, μετά τις εικόνες χάους σε πόλεις της χώρας εξαιτίας της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται στην Νέα Μάκρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12 Απριλίου 2020, σχετικός έλεγχος από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξετράπη της πορείας του ΙΧ στον Δρόμο προς Στενή Ευβοίας με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί τραυματισμένος στο όχημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι: 2, 13, 19, 30, 42 και Τζόκερ το 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τα σημερινά περιστατικά που παρατηρήθηκαν σε εκκλησίες στο Κουκάκι και την Κέρκυρα, όπου ιερείς προσέφεραν τη Θεία Κοινωνία σε πιστούς παρά την απαγόρευση και τις αντίθετες οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, έχουν επιληφθεί οι αρμόδιοι κατά τόπους εισαγγελικοί λειτουργοί και έχουν σχηματιστεί σχετικές δικογραφίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια ανάρτηση που αποδίδει ευθύνες σην κυβέρνηση για τη μη λήψη ταξιδιωτικών μέτρων στα πρώτα στάδια εμφάνισης του κορονοϊού στη χώρα μας προέβη σήμερα ο πρώην υπουργός (που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ) Γιάννης Ραγκούσης στη σελίδα του στο Facebook. Η μακροσκελής ανάλυση που συνοδεύεται κι από γραφήματα, έχει προκαλέσει κουβέντα στα σόσιαλ μίντια και παρατίθεται αυτούσια παρακάτω…

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos