Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Με έναν πρωτόγνωρο ωστόσο συγκινητικό τρόπο ήχησε το Χριστός Ανέστη στην πρωτεύουσα της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η είδηση που κάνει από το πρωί το γύρο του διαδικτύου, αναφέρεται σε δήθεν πρόστιμο των 150 ευρώ, που επέβαλε περιπολικό του Α.Τ. Πάρου σε μητέρα που συνόδευε τον επτάχρονο γιό της και το σκύλο της σε βόλτα στην παραλία της Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγα λεπτά πριν από τις 6 το απόγευμα έφθασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροσκάφος που μετέφερε το Άγιο Φως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το περιστατικό συνέβη χθες στις 5 το απόγευμα στην παραλία Αλυκή όπου «δεν υπήρχε άνθρωπος» αναφέρει στο protothema η παραβάτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό την προϋπόθεση, πάντως, αυστηρών κανόνων υγιεινής και ασφάλειας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την κρίση του κορωνοϊού, για την απόφαση που πήρε για γενικό lockdown, για την οικονομία, τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και το μεταναστευτικό μιλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καθημερινή της Κυριακής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην γραπτή ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε 11 νέα κρούσματα του κορονωϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Αθηναίων δίνει τη δική του νότα στη φετινή Ανάσταση που είναι διαφορετική από όσες έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρημα τοπία, σιωπηρή ομορφιά...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας έφερε ΠΝΠ της κυβέρνησης για τις μέρες του Πάσχα. Δείτε τι ισχύει από απόψε Μεγάλο Σάββατο μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos