Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς απέστειλε μια επιστολή και μια γραφομηχανή μάρκας Corona σ'έναν οκτάχρονο Αυστραλό, ο οποίος του είχε γράψει για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του, που είναι ίδιο με εκείνο του ιού, του οποίου η έξαρση έχει επηρεάσει τη ζωή δισεκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΜΚΟ Διεθνής Αμνηστία κατηγόρησε το Facebook ως συνένοχο στη λογοκρισία που εφαρμόζει το Βιετνάμ, καθώς το αμερικανικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε ότι αποκλείει τις αναρτήσεις των οποίων το περιεχόμενο «θεωρείται παράνομο» από το καθεστώς της χώρας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μενουμε σπίτι και παρακολούθουμε στο διαδίκτυο παραστάσεις που άφησαν ιστορία στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε σε διά περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα την 27η του μηνός Απριλίου του έτους 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυκόνου με ομόφωνη απόφαση του στις 21.04.2020 προχώρησε στην ανάθεση εκπόνησης υδραυλικής μελέτης του έργου: «Επέκταση και αναβάθμιση αντλιοστασίων λυμάτων με τους καταθλιπτικούς αγωγούς της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα δύο νεκροί εξαιτίας του κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα και έτσι πλέον το σύνολο των θανάτων φτάνει στους 127.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντελώς διαφορετικό θα είναι το τοπίο την επόμενη μέρα μετά το άνοιγμα των επιχειρήσεων εστίασης που έκλεισαν λόγω του κορονοϊου και τίποτα δεν θα θυμίζει αυτά που ξέραμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Πέμπτη 23/04/2020 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Πέμπτη 23-04-2020 (αριθμός κλήρωσης 2119), οι τυχεροί αριθμοί είναι: 1, 15, 24, 28, 36, και τζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών OPEN και ΑΝΤ1 της Τρίτης 21 Απριλίου, μίλησε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η είδηση για τα κρούσματα κορωνοϊού σε ιδιωτική κλινική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos