Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Με το… κλειδί στην πόρτα, όλοι περιμένουμε πότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το σχέδιο «βγαίνουμε από το σπίτι». Μόνο που μέχρι να γίνει αυτό, υπάρχουν κάποια εμπόδια. Δευτέρα ή Τρίτη (το πιθανότερο) οι ανακοινώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορωνοϊός στην Ελλάδα καθώς ακόμη ένας άνθρωπος πέθανε, όπως έγινε αργά το Σάββατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πανδημική κρίση είναι γεγονός πως δοκίμασε και θα συνεχίσει να δοκιμάζει τις αντοχές της παγκόσμιας κοινότητας. Αναδείχθηκαν οι αδυναμίες των σύγχρονων μοντέλων διακυβέρνησης καθώς και η απουσία μιας παγκόσμιας συνεννόησης και συνεργασίας για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι την Τρίτη 28 Απριλίου θα μείνει σε ισχύ η καραντίνα για τον κορωνοϊό που έχουν επιβληθεί για τις μετακινήσεις στη Μύκονο. Μετά την ημέρα αυτή θα ισχύουν οι γενικοί περιορισμοί που ισχύουν για όλη την επικράτεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα και για τον λόγο αυτό η Κίνα στέλνει ομάδα ειδικών στην Βόρεια Κορέα για να βοηθήσουν τους γιατρούς του, σύμφωνα με τρεις ανθρώπους που έχουν γνώση της κατάστασης. Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη καθώς φήμες θέλουν τον βορειοκορεάτη ηγέτη να είναι νεκρός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Συλλογικοί φορείς των Λευκών αναγνωρίζοντας τα οξυμένα προβλήματα του χωριού και δρώντας συλλογικά, συνέταξαν επιστολή – παρέμβαση προς την Δημοτική Αρχή ζητώντας την άμεση επίλυση των ζητημάτων που χρονίζουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανέρχονται σε 16, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 2.506, εκ των οποίων το 56% είναι άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμία σχέση με όσα ξέραμε δεν θα έχουν χαρμόσυνα γεγονότα όπως γάμοι και βαπτίσεις το καλοκαίρι. Ξεχάστε και τις γεμάτες παραλίες. Ο καθηγητής Νίκος Σύψας περιέγραψε το αλλόκοτο καλοκαίρι που έρχεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι εντάσσονται στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και έχουν ανήλικα μέλη στα νοικοκυριά τους θα λάβουν έκτακτο επίδομα στο πλαίσιο της ενίσχυσης των οικογενειών που πλήττονται από τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία και κοινή πλεύση με όλους τους Δήμους των Κυκλάδων επιδιώκει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, με στόχο την ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών στα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos