Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Το πότε ξεκινάει η γήρανση του εγκεφάλου είναι ένα κλασικό ερώτημα, η απάντηση του οποίου ανάγεται πια μόλις στην τρίτη δεκαετία της ζωής του ατόμου, αρχίζει δηλαδή μετά τα 20!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε πριν από αιώνες ως σύμβολο ειρήνης, ως κίνηση που αποδεικνύει ότι δεν κρατάς όπλο και με την πάροδο του χρόνου κυριάρχησε σε σχεδόν κάθε κοινωνική, θρησκευτική, επαγγελματική, επιχειρηματική και αθλητική συνάντηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Δευτέρα 4 Μαΐου εργαζόμενοι και πελάτες των καταστημάτων που ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας, ανάμεσα στα οποία είναι και η χρήση μάσκας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Κανέλλος μέσα από την τρίτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά μας παρουσιάζει την διασκευή του "Όσο κρατάει ένας καφές" σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και ποίηση του Άλκη Αλκαίου και ενορχήστρωση του στενού συνεργάτη του Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιο Παπαδόπουλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ΣΑΤΑ υποστηρίζει ότι με μέτρα σαν αυτά οι υπεύθυνοι «πυροβολούν εν ψυχρώ το ταξί»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμερικανο-κινεζική μελέτη ερεύνησε την επίδραση του κορονοϊού στο ανδρικό σπέρμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλό τζακ ποτ σημειώθηκε και στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ(2121)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το βλέπαμε ιδίοις όμμασι κι αν δεν το καταγράφαμε με την κάμερα! Αν δεν προλαβαίναμε να το καταγράψουμε δηλαδή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρεσκάρεται αλλάζοντας όψη το λιμάνι της Πάρου αυτή την περίοδο, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται τεχνικές εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των χώρων του.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέκρα και ερημιά επικρατεί στην Πάρο καθώς τα καταστήματα παραμένουν κλειστά και ο κόσμος μένει κλεισμένος στα σπίτια του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos