Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Στον εντοπισμό και στην αποτύπωση περίπου έξι φορτηγών πλοίων, τα οποία βρίσκονται στις τουρκικές ακτές και προετοιμάζονται να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες σε ελληνικά νησιά, έχουν προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες στο Πολεμικό Ναυτικό (Π.Ν.).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Παράξενους» θανάτους από τον κορωνοϊό, οι οποίοι δεν μπορούν να αιτιολογηθούν, ανθρώπων που απλά έπεσαν για ύπνο και δεν ξύπνησαν χωρίς να έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, κατέγραψαν οι Ρώσοι γιατροί και βιολόγοι την ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος εφηύρε το πρώτο αντιμικροβιακό τζελ - Τα απολυμαντικά χεριών της εταιρείας Purell έχουν γίνει ανάρπαστα στις ΗΠΑ εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερευνητές από το Βασιλικό Παρατηρητήριο του Βελγίου κατέγραψαν μαζική πτώση των δονήσεων στον φλοιό της Γης, αφού η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει μειωθεί κατά 1/3 λόγω του κορονοϊού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο ΥouΤube του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το «Χώροι 1», ένα ανέλπιστο πρότζεκτ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Θα είναι τραγωδία αν έστω και ένας ήταν φορέας του ιού» αναφέρουν σε επιστολή διαμαρτυρίας οι δικηγόροι 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα εικονικό κονσέρτο έδωσαν οι μουσικοί της Εθνικής Ορχήστρας της Γαλλίας, παίζοντας το Μπολερό του Ραβέλ, από το σπίτι τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νησιώτης Π.Π. προσέφυγε στο ΣτΕ και ζητεί να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η υπ΄ αριθμ. 2131.1/20719/30.3.2020 απόφαση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις ακόμη νεκροί από τον κορωνοϊό καταγράφονται στην Ελλάδα, μέσα σε λίγες ώρες, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 62.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέο διάγγελμα προς το τουρκικό έθνος, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εξήγγειλε νέα αυστηρότερα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos