Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από το Ινστιτούτο Παστέρ το 1ο κρούσμα λοίμωξης από κορονοϊό στο νησί μας. Ο ασθενής, ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Νάξου κι αναμένεται η

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτη είναι η τραγωδία που γράφτηκε στο Παρίσι με έναν δημοσιογράφο από την Κρήτη να πεθαίνει από κορονοϊό. Λίγο μετά τον… ακολούθησε και η σύντροφός του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντομινίκ Ράαμπ ορίστηκε ως ο αντικαταστάτης του Μπόρις Τζόνσον, σε περίπτωση που εκείνος δεν καταφέρει σύντομα να επιστρέψει στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτω και εγώ στον ειδικό λογαριασμό για τον covid19 το 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης για τους επόμενους δύο μήνες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποχωρεί σε ποσοστό 0,3% λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της εισόδου του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική λόγω του COVID-19.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας 49χρονος άνδρας είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Νάξο…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον γύρο του κόσμου κάνει η πρόταση της Ελλάδας στην ΕΕ να αγοράσει τις πατέντες για εμβόλια κατά του κορωνοϊού, μια πρόταση που υπέβαλε δημοσίως ο Ηλίας Μόσιαλος και έκανε αποδεκτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως η Νορβηγία κατάφερε να περιορίσει τον ρυθμό αναπαραγωγής της νόσου από το 2,5 στο0,7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον προϋπολογισμό και τη δαπάνη για την προμήθεια τροφίμων, για ένα μήνα, για τις ανάγκες της προσωρινής υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης «Δίχτυ Αγάπης» ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου σε σημερινή της συνεδρίαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του Φεβρουαρίου 2020 για 1.213.257 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos