Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 - Psts.gr

«Μένουμε Σπίτι – Βγαίνουμε νικητές»: Υπό τη μουσική και τους στίχους του Διονύση Σαββόπουλου και το τραγούδι «Το Πειρβόλι» το νέο βίντεο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, διάρκειας περίπου δύο λεπτών, μας καλεί να μείνουμε σπίτι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχισε σαν «πνευμονία άγνωστης αιτίας» και εξελίχθηκε σε πανδημία επηρεάζοντας τη ζωή τουλάχιστον 3,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γιατί η Ελλάδα έχει τόσο λίγους νεκρούς και κρούσματα από τον κορωνοϊό;» διερωτάται σε άρθρο της η διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια από ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα διαχειρίζεται την πανδημία του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να καταβληθεί το έκτακτο επίδομα ενίσχυσης των εργαζομένων σε νοσοκομεία, ΕΟΔΥ, ΕΚΑΒ και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδικές συμβουλές αντιμετώπισης – προστασίας από τον κορωνοϊό, κατά την εκτέλεση της εργασίας τους αλλά και γενικές για τον ιό, παρέχει το ξεχωριστό, ευχάριστο, πανέμορφο βίντεο που ετοίμασε η Ένωση Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων (Ε.Ε.Δ.Α.).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστηματικοί είναι από το προσωπικό της Αστυνομίας Πάρου οι έλεγχοι για την τήρηση των ισχυόντων μέτρων απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων και διαφύλαξης έτσι της δημόσιας υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιός να το φανταζόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αγκαλιά της Ιστορίας βρίσκεται πλέον η εμβληματική μορφή του Μανώλη Γλέζου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νύχτα της 5ης προς 6ης Απριλίου ήταν καταστροφική για τα μεταναστευτικά πουλιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos