Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 - Psts.gr
Ο 53χρονος ουρολόγος Abdul Mabud Chowdhury στις 19 Μαρτίου είχε κάνει έκκληση στον Βρετανό πρωθυπουργό, τέσσερις μέρες μετά νόσησε και σήμερα πέθανε
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει βίαια λόγω κορωνοϊού ο επταετής κύκλος ανόδου του ελληνικού τουρισμού με τα συνεχή ρεκόρ και ιστορικό υψηλό στα έσοδα άνω των 18 δισ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την επόμενη ημέρα και το σχέδιο σταδιακής άρσης των των περιοριστικών μέτρων που επεξεργάζονται μίλησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων των δειγμάτων για κορωνοϊό στην συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, η οποία τέθηκε σε καραντίνα νωρίτερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών οι ΗΠΑ να γνωρίσουν την επόμενη εβδομάδα την κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού, αλλά αυτό δεν θα σημάνει και το τέλος της μάχης με την Covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συμφωνία κατέληξαν οι «27» του Eurogroup σε μια τηλεδιάσκεψη-εξπρές η οποία ωστόσο είχε αναβληθεί τέσσερις φορές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στις αρχές μετά τη διαπίστωση πολλαπλών κρουσμάτων που σχετίζονται με ένα επιβεβαιωμένο σε οικισμό Ρομά στην πόλη της Λάρισας - Σε καραντίνα ο οικισμός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσάρεστα είναι τα νέα μετά την ιχνηλάτηση των επαφών του 32χρονου Ρομά από τη Λάρισα ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα τίθενται αναρτήσεις του ηλεκτρονικού Τύπου, που επικαλούνται συγκεκριμένες ημερομηνίες και μάλιστα εντός του μηνός Απριλίου, που δήθεν έχει αποφασιστεί η άρση των μέτρων για την ασθένεια του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στις αρχές μετά τη διαπίστωση πολλαπλών κρουσμάτων που σχετίζονται με ένα επιβεβαιωμένο σε οικισμό κοντά στην πόλη της Λάρισας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos