Σεπτέμβριος 2020 - Psts.gr

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της Υπουργού Πολιτισμού και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο γηροκομείο σπεύδουν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει ότι με σημερινή απόφασή του (30-09-2020), το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να στηρίζει την περιβαλλοντική πολιτική της χώρας, εξυπηρετώντας εμπράκτως το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον, μέσω της αξιοποίησης των πόρων του Πράσινου Ταμείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 19:02

Πώς επιδρά ο Κορονοϊός στην Καρδιά μας;

Η νόσος του κορονοϊού (COVID-19) είναι μια ασθένεια που εμφανίστηκε στα τέλη του 2019 ξεκινώντας από την Γουχάν της Κίνας και εξαπλώθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο προκαλώντας την γνωστή πλέον σε όλους μας πανδημία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σήμερα, 30/09/2020 δηλώθηκαν 354 επιπλέον κρούσματα.  Από τα  325 εγχώρια κρούσματα, τα 56 συνδέονται με γνωστές συρροές , ενώ 25 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι στιγμής, η Vodafone δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις σε τι αφορά το τεχνικό πρόβλημα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει τριπλό κόψιμο σε οπτικές ίνες σε Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία, το οποίο ουσιαστικά έχει απομονώσει την Ελλάδα. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 354 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18475, εκ των οποίων το 56.1% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 18:02

Συμβαίνει Τώρα! Έπεσε το δίκτυο της Vodafone

Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η Vodafone. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 80

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos