Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 - Psts.gr

 Μια σπουδαία πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ήρθε για να ενισχύσει και να αναβαθμίσει τις δυνατότητες αεροδιακομιδών από απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους κατοίκους της Κύθνου συνεχάρη ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, καθώς πάνω από το 90% έχει εμβολιαστεί με την πρώτη δόση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ” Ν.Π. 8745, 68χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική αρχή Πάρου, από τον κυβερνήτη του Ι/Δ “ΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΙΑ” ν. Θεσσαλονίκης 1387, για πρόσκρουση σε ξέρα του εν λόγω σκάφους, με τρεις (03) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή στενό Πάρου - Αντίπαρου, πλησίον ρευματονησίου Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων στην Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη πραγματοποίηση ενός από τα πλέον σημαντικά έργα υποδομών, την επέκταση του Βιολογικού Καθαρισμού Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.007, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-05-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο αλλοδαπές ηλικίας 19 και 25 ετών οι οποίες αφαίρεσαν είδη ένδυσης και αξεσουάρ από επιχείρηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-05-2021 το πρωί συνελήφθη στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 62χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ιπποειδές σε υπαίθριο χώρο παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30 και 31-05-2021 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου διαπιστώθηκαν παραβάσεις των ρυθμίσεων που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και συνελήφθησαν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos