Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Φτιάξε την ωραιότερη κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα, ένα παραδοσιακό γλυκό που γίνεται σε όλα τα νησιά με καρύδια και σταφίδες.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 23:02

Πάρος: Εαρινή Αιμοδοσία

Είναι σε όλους σας γνωστή η δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου και Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» και η ανταπόκριση του για καλύψεις συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

το ποσό των 475.542 ευρώ δημοπρατήθηκεο πίνακας ζωγραφικής «Μάης» του Γιάννη Τσαρούχη την Πέμπτη (1/6), στο πλαίσιο της δημοπρασίας «Νεοελληνική Ζωγραφική και Γλυπτική» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, από την VERGOS Auctions.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για σύγκρουση του Φ/Γ πλοίου «ΑΝΤ» σημαίας Βανουάτου με δεκατρείς (13) αλλοδαπούς πλήρωμα, με το Φ/Γ πλοίο «POTENTIA», σημαίας Σιγκαπούρης με δεκαεννέα (19) αλλοδαπούς πλήρωμα στη θαλάσσια περιοχή 9 ν.μ. βόρεια βορειοδυτικά ν. Χίου, σε Διεθνή Ύδατα, εντός ελληνικής περιοχής έρευνας και διάσωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Covid-19 διαγνώσθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνεπώς, ακύρωνεται η περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, αλλά και το διήμερο στο Άγιο Όρος όπου θα μετέβαινε με τον γιο του Κωνσταντίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Λιμάνι του Πειραιά και την Πύλη E7 επισκέφθηκαν το πρωί ο υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Κλιάρης, μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκρούστηκαν ελαφρά στο αριστερό μέρος της πλώρης τους τα επιβατηγά-οχηματαγωγά Champion Jet 1 και το Αικατερίνη Π. μέσα στο λιμάνι της Τήνου αργά σήμερα το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναν πολύ «προχωρημένο» τρόπο διάλεξε μάλλον επίδοξος αγοραστής ακινήτου στην Πάρο για να αποκτήσει πανοραμική θέαση του αντικειμένου του πόθου του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ μπόρες και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά ημιορεινά-ορεινά, τις θερμές ώρες της ημέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Θεόδωρο Πάγκαλο αποχαιρέτησαν σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 13.00 στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας η οικογένειά του, δεκάδες φίλοι και συγγενείς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos