Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 - Psts.gr

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων, πρωτοστατεί στον αγώνα για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών στην Πάρο προσφέροντας εθελοντικό κυρίως έργο υπέρ του αγαθού της υγείας και της ζωής στην τοπική παριανή κοινωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο περιστατικό εσκεμμένης θανάτωσης μεσογειακής φώκιας σημειώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Σάμο, εντείνοντας την ανησυχία για τον ρυθμό μείωσης του πληθυσμού του πλέον απειλούμενου με εξαφάνιση είδους θαλάσσιου θηλαστικού στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τέταρτη συνεχή μέρα οι κάτοικοι των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων και ιδιαίτερα η Κάσος, η Κάρπαθος, η Χάλκη και η Ανάφη, βρίσκονται

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη μεγάλη Τουριστική Έκθεση ''World Travel Market'' που λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου 2014 παίρνει μέρος η Μύκονος με ξεχωριστή και αυτόνομη παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, είναι φυσικό η προσοχή της κοινής γνώμης να επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός αλλά και στα παρεπόμενα που το συνοδεύουν.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Σήμερα, 04 Νοεμβρίου 2014, στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο με τον Αντιστράτηγο - Διοικητή ΑΣΔΕΝ, κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο και τον Υποστράτηγο - Διοικητή ΑΔΤΕ, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 15:01

Ζήτημα ευθύνης της πολιτείας

Καθαρό, πλέον, από συνθήματα είναι το Μνημείο Ολοκαυτώματος. Μία ομάδα νέων της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών πήρε την πρωτοβουλία να το καθαρίσει από τα βέβηλα συνθήματα, που το

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να υπάρξει συνεννόηση σχετικά με την αναδιάρθρωση του χρέους ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σημείο καμπής» προβλέπεται να αποδειχθεί το 2014 για την Ελλάδα, σύμφωνα με τις οικονομικές προβλέψεις της οικονομικής Επιτροπής, την περίοδο 2014-2016, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες για όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos