Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 - Psts.gr
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 18:36

Απόκτησε ένα υψηλής ποιότητας tablet!

To parianostypos.gr σας προσφέρει άλλο ένα μοναδικό δώρο τεχνολογίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σύσταση από μέρους μου σχετικά με τη ρίψη βαρελότων κατά τη 2η Ανάσταση, προκειμένου να μην προκληθούν ζημιές και να μην υπάρξουν ατυχήματα όπως συνέβη αλλού, έγινε όπλο στα χέρια κάποιων,  οι οποίοι για ιδιοτελείς προφανώς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας την ημέρα του Πάσχα, όταν η Νάουσα έσφυζε από ζωή και επισκέπτες, κάποιοι αποφάσισαν να προκαλέσουν θέμα στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γεώργιο Μπαρμπαρίγο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 13:25

Πυρκαγιά στη Νίσυρο

Την 20-4-2014 και ώρα 06.51 στο Λευκάντιο Νισύρου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κατάστημα υγειονομικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος έλαβε το θρίλερ της αναζήτησης του οδηγού ταξί που μετέφερε τον 69χρονο Έλληνα, μόνιμο κάτοικο Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό MERS.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα ιστορικής μνήμης για τη 47η επέτειο από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών και την επιβολή της δικτατορίας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 13:15

Τεχνολογία: Σύντομα...

GOOGLE

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos