Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Τις τελευταίες μέρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών και την απόφαση της κυβέρνησης για τον φπα στα νησιά, οι νησιώτες ζούνε την εκδίκηση του κράτους με την επιβολή νέων φόρων στο τουριστικό προϊόν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι για το έτος 2015 θα διανεμηθούν στα μέλη του Συλλόγου μας τα παρακάτω 5 ( πέντε ) έντυπα :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ" Ν. Ν. 62, από το λιμένα Κουφονησίου στο λιμένα Σύρου, 83χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 6 Ιουνίου, διενεργήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης στη Σύρο, εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων (Ε.Π.Σ. Κυκλάδων).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Διευθυντής του Παρατηρητηρίου και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γ Σπιλάνης σε συνεργασία με τον συντονιστή του έργου Δρ. Άγγελο Βλάχο, ανέλυσαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, την έκθεση για το νησί μας, που περιελάμβανε ειδικά στοιχεία που συγκέντρωσαν για την κατάσταση του τουρισμού στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

3 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων βρέθηκαν, την Κυριακή 7-6-2015, στο λιμάνι της Νάουσας στον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαπτίστηκε σήμερα το πρωί ο μικρότερος γιος του Χρήστου Δάντη σε μια σεμνή τελετή στο ιδιόκτητο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στην παραλία του Γαλήσσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

8 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων κάλυψαν, με το van της ομάδας, 3 μοτοσυκλέτες και 2 ΙΧ, τον Ποδηλατικό γύρο Πάρου το Σάββατο 6-6-2015, φροντίζοντας για την ασφάλεια των αθλητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εχοντας διαγράψει μια συναρπαστική πορεία υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου και μεγάλης ανταπόκρισης από το μουσικόφιλο κοινό, το «Jazz+Πράξεις» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας στις 11, 12 και 13 Ιουνίου, έχει καταγραφεί ως μία από τις πιο ζωντανές και απαιτητικές δράσεις σε πανελλήνια κλίμακα στον χάρτη του είδους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ανοιχτή γραμμή με τους θεσμούς καθώς και με Βερολίνο και Παρίσι βρίσκεται η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί σύγκλιση επί ενός σχεδίου συμφωνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos