Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Θετική θα παραμείνει η δυναμική για την παγκόσμια βιομηχανία Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών τη διετία 2016 - 2017, με τον εν εξελίξει ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας να δημιουργεί ευνοϊκές προοπτικές για τον κλάδο παγκόσμια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φετινό άνοιγμα των σμυριδωρυχείων για την παραλαβή 7.000 τόνων, γίνεται με τη σκέψη των σμυριδεργατών στραμμένη στην πρόταση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη για βιώσιμη συνεταιριστική λύση του σμυριδικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 10ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» ξεκινάει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα ζητήματα Ελλάδας και Πορτογαλίας βρέθηκαν στο επίκεντρο του τετ-α-τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του τέως πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Π. Κοέλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρότι 59.548 πρόσφυγες και μετανάστες περιμένουν ήδη στην Ελλάδα να προωθηθούν σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ προτείνει σε συνέντευξή του να επιστρέψουν στη χώρα μας και ορισμένοι από ξεριζωμένους που έχουν ήδη φράσει στη Γερμανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σύνοδος κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) υπό την προεδρία της Κίνας άρχισε σήμερα εν μέσω πολλαπλών κινδύνων και προκλήσεων, με στόχο να συνταγογραφήσει μια θεραπεία που θα οδηγήσει σε μια υγιή αναπτυξιακή πορεία την υποτονική παγκόσμια οικονομία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos