Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Πάρου για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΛΑΣ” Ν. Ηρακλείου 43, το οποίο κατέπλευσε στον οικείο λιμένα προερχόμενο από Ηράκλειο – Θήρα – Ίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίοι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η ενεργειακή θωράκιση του Αιγαίου είναι μια απόφαση απολύτως επιβεβλημένη για λόγους εθνικούς, περιβαλλοντικούς και οικονομικούς. Κάθε επένδυση που γίνεται στο Νότιο Αιγαίο, αποδίδει, όσον αφορά τη θέση , τη φήμη και την οικονομία της χώρας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 04-07-2018 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι, βραδινές ώρες της 03/04-07-2018 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρήματα, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και της Αδριατικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη "ανάσα" στα κυκλοφοριακά προβλήματα της Σαντορίνης πρόκειται να δώσει ο νέος δρόμος που συνδέει το αεροδρόμιο με την Οία, η οδοστρωσία της α' φάσης του οποίου ολοκληρώθηκε χτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα 3 προς 4 και 4 προς 5 Ιουλίου στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, έξι άνδρες από τους οποίους τέσσερις ημεδαποί και δυο αλλοδαποί ηλικίας 26, 31, 33, 39, 45 και 66 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της άγρας πελατών και της υποκλοπής μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη (05/07) σήμερα, το στοιχηματικό κουπόνι συνεχίζει να κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για το Μουντιάλ, έτσι θα πορευθούμε με δυο επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι διακοπές αποτελούν την ιδανική ευκαιρία χαλάρωσης, αλλά ακόμη και τότε δεν πρέπει να αμελούμε την κυβερνοασφάλεια, καθώς όταν βρισκόμαστε εκτός του γνωστού μας ψηφιακού περιβάλλοντος μπορεί να εκτεθούμε σε απρόβλεπτες απειλές.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Mπίζνες, κοσμοπολίτικες διακοπές και dolce vita με πλαστά χαρτονομίσματα έκαναν δύο Ελληνίδες, ηλικίας 21 και 28 ετών, σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos