Οκτώβριος 2019 - Psts.gr

Με παρέμβασή της στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όπου και είναι μέλος, η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού ζήτησε να υπάρξει ειδική μέριμνα υπέρ των μονοθεσίων σχολείων στα μικρά νησιά, αναφέροντας το παράδειγμα της νήσου Κιμώλου, όπου υπάρχουν 20 μαθητές όλων των τάξεων που διδάσκονται στην ίδια αίθουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί οι οποίοι αναδείχθηκαν στην κλήρωση είναι οι: 7,36,10,41,34

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ενέργειες, προκειμένου να γίνει εισαγωγή του μαθήματος της οδικής ασφαλείας στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, έχει προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ υπογραμμίζει ότι θα συνεδριάσει, τις αμέσως επόμενες ημέρες και, αφού εκτιμήσει τις απαντήσεις του Γιάννη Βρούτση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το psts.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Ο Ένοικος της Άννας Παντζέλη στο Θέατρο Αλκμήνη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ψυχολογικό δράμα με τις καθημερινές τριβές αλλά και τις πικρές αλήθειες που κρύβει μια συγγενική σχέση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για έκτη χρονιά η κουκλοθεατρική σκηνή του θεάτρου θυμέλη συνεχίζει με επιτυχία της παραστάσεις της με πλούσιο ρεπερτόριο και διασκευές αγαπημένων παιδικών παραμυθιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ο Σύνδεσμος διοργανώνει το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών, το σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Φίλων της Μουσικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 19/10/2019 , το διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το psts.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Το Σημείο Τομής» ( Οur Βasement) της Μαρθίλιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 75

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos