Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Η Εκκλησία ζητά να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και να μεταδοθούν διαδικτυακά - Τις δύο λύσεις εξετάζει το υπ. Παιδείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η γρήγορη ανάλυση -και γνώση πλέον- του γονιδιώματος του SARS-CoV-2 οδηγεί με μεγαλύτερη ταχύτητα στην εύρεση τρόπων για την αντιμετώπισή του», δηλώνει ο καθηγητής Γενετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Ζαχαρίας Σκούρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ και αρκετές ημέρες οι ανακαλύψεις για τον covid-19 διαδέχονται η μια την άλλη και μια από τις πλέον σημαντικές, είναι το πόσο ζει πάνω σε μια επιφάνεια.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέσσερις ηλικιωμένοι επιβάτες πέθαναν από κορωνοϊό στο κρουαζιερόπλοιο Zaandam που πλέει στα ανοιχτά του Παναμά, αφού πολλά λιμάνια της Νότιας Αμερικής αρνήθηκαν να το δεχτούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικά ο κορωνοϊός φαίνεται πως έφτασε στην Κεφαλονιά, καθώς το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα αποτελεί γεγονός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας γάτος διαπιστώθηκε ότι είναι φορέας του κορονοϊού, πράγμα σπάνιο κατά τους ειδικούς. Ποια τα μέτρα προφύλαξης των κατοικιδίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 26.621 ανθρώπους από τα τέλη Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον απολογισμό που συντάσσει το Γαλλικό Πρακτορείο βασιζόμενο σε επίσημες πηγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα στα τρία κατοικίδια έχει άγχος ή φοβία για κάτι, ενώ τρία στα τέσσερα εκδηλώνουν προβληματική συμπεριφορά, σύμφωνα με φινλανδική έρευνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρίες θα έχουμε και την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί εκ νέου τη Δευτέρα, ενώ κάτι ιδιαίτερα... ζεστό δεν δείχνει να έρχεται μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η συνολική δαπάνη της εκστρατείας ενημέρωσης κατά τη Β’ Φάση δεν μπορεί να υπερβεί τα 11 εκατομμύρια ευρώ και αφορά σε: οπτικοακουστικό υλικό, κατάρτιση media plan, διαρκή έλεγχο τήρησης  και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos