Ιούλιος 2020 - Psts.gr

Εκτακτη ενημέρωση έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, έχουμε νέα έκρηξη κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο με 78 νέα κρούσματα και 3 νεκρούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμό έχει σημάνει η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα ανακοινώθηκαν 78 νέα κρούσματα και 3 νέοι θάνατοι.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβεβαιώθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου, ότι θετικοί στον κορωνοϊό είναι και οι δύο γονείς του παιδιού νηπιακής ηλικίας που βρέθηκε νωρίτερα θετικό στον Covid – 19 στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 78 νέα κρούσματα κορωνοϊού και τρεις νέους θανάτους στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για το 3ο κρούσμα στις Σέρρες αυτή την εβδομάδα και το 15ο συνολικά στην Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτακτη ενημέρωση θα κάνει στις 19:15 ο Νίκος Χαρδαλιάς εν μέσω φόβων και φημών ότι έχουμε νέα έκρηξη κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχα την ευλογία να περάσω δύο μέρες του Ιούλη στην Πάρο, φιλοξενούμενη μιας καλής φίλης. Ένα βράδυ, πήγαμε με την παρέα σε ένα από τα ομορφότερα μαγαζιά της Νάουσας και μας σέρβιρε κρασί ένας νεαρός άντρας που μου τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική "είδηση"»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος εποχής για την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής, καθώς στις 9 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή κατατίθενται και πιστώνονται στους λογαριασμούς εργαζομένων 64.700.287,64 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 76

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos