Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Τρεις πυρκαγιές στην Κρήτη και μια στην Κάρυστο της Εύβοιας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και ομάδες εθελοντών δίνουν υπεράνθρωπη μάχη για να οριοθετήσουν τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει με διαφορά λίγων μόνο ωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών τεστ που έγιναν χθες, στο άνοιγμα του τουρισμού, στα αεροδρόμια της χώρας για τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν «κεραυνός» στην εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας έπεσε η είδηση ότι τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη -γνωστά πλέον ως «Νέα Γενιά Ζηρίδη»- με έδρα τα Σπάτα, βάζουν λουκέτο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 14:53

Διπλό ποντάρισμα στα under

Γράφει ο Ιωάννης Ψαράκης

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Τυρού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, 82χρονη ημεδαπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ σύντομα θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τις αποφάσεις της για την προκαταβολή φόρου, σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα από τα πιο θρυλικά θερινά σινεμά της Αθήνας, το Cine Paris στην Πλάκα με την υπέροχη θέα από την ταράτσα του δεν θα γεμίσει φέτος τα βράδια του καλοκαιριού. Όπως ανακοινώθηκε λόγω της πανδημίας δεν θα ανοίξει τις πόρτες του για τους σινεφίλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αν ένας σεναριογράφος αναζητά μία αθλητική ιστορία που θα σε κάνει να κολλήσεις στην TV, τότε τα όσα έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, αξίζουν τον κόπο. Επιστροφή στα

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Αναστασία Γιούσεφ είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα social media για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά, η εκρηκτική Αναστασία ήρθε στο προσκήνιο, αφού κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Αστεράκι μου» από την Gabi Music.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos