Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ντέρμπι ανάμεσα σε 3 υποψήφιους από τους 6 συνολικά που διεκδικούν την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 23:22

Σεισμός τώρα στην Ηγουμενίτσα

Σεισμός σημειώθηκε στην Ηγουμενίτσα. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου της Αθήνας ο σεισμός είχε ένταση 3,9 Ρίχτερ και ήταν σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ομιλία Γ.Παπανδρέου,υποψηφίου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 17, 44, 30, 20, 19 και Tζόκερ ο αριθμός 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότεροι από 3εκ. επισκέπτες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μεγάλη και λαμπρή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου πλησιάζει. Η μεγάλη προστάτις της Αμοργού, το Ιερό Μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας εορτάζει και θα υποδεχτεί με ευλογία και αγάπη τους πιστούς επισκέπτες όχι μόνο από τις Κυκλάδες αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία στη Βουλή, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα: «Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2019. Κύρωση του Ισολογισμού και των λοιπών Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της Κεντρικής Διοίκησης, περιόδου αναφοράς 1/1/2019 έως 31/12/2019».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάρου στην τελευταία του συνεδρίαση της 16/11, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εγκρίνει το ψήφισμα του Περιφερειακού συμβουλίου, σχετικά με την εναλλακτική πρόταση χωροθέτησης των αιολικών πάρκων σε υπεράκτιες περιοχές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι  θα ισχύει στο εξής για τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos