Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

«Η δήθεν “είδηση” την οποία εκ του πονηρού ανήρτησε γνωστό και μη εξαιρετέο τοπικό μέσο και η οποία αναπαράγεται από συγκεκριμένα μέσα που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια περίοδο κατά την οποία η κοινή γνώμη είναι ιδιαιτέρως ευάλωτη, είναι παντελώς διαστρεβλωμένη και ανακριβής»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μέχρι να εμβολιαστούν οι περισσότεροι και να αποκτήσουμε ανοσία στην κοινότητα θα πρέπει να τηρούμε τις οδηγίες της δημόσιας υγείας» αναφέρει ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο facebook, στην οποία εξηγεί ότι με τα εμβόλια προστατευόμαστε από τον ιό», καθώς και ότι «δεν κολλάμε τον ιό».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων για τη ζωή και υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος διανύει την 47η ημέρα απεργία πείνας, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποινική δίωξη για βιασμό εναντίον του πασίγνωστου Γάλλου ηθοποιού, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, άσκησαν σύμφωνα με διεθνή Μέσα ενημέρωσης οι γαλλικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νησιώτικο τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν λίγο διάστημα σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του παριανού Τάσου Μαγκάλα, ήρθε να ταράξει τα μουσικά νερά και να μας γεμίσει χαρά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτεραιότητα στον εμβολιασμό των επαγγελματιών και εργαζομένων του τουρισμού ζήτησε ο Βουλευτής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού έχει μετατραπεί ιδιωτική κλινική στον Πειραιά, όπου -όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN- τα κρούσματα ξεπερνούν τα 70.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή-καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου με θέμα την υποστελέχωση του Νοσοκομείου σε κρίσιμες ειδικότητες, ειδικά εν μέσω πανδημίας και κρουσμάτων στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αριθμός ρεκόρ νέων κρουσμάτων διαπιστώνεται το τελευταίο 24ωρο στην Αττική, που καταγράφει 1.047 νέες μολύνσεις και σήμανε εκ νέου συναγερμός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνθρακες ο θησαυρός για όσους έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα και μ’ εξομοίωσαν άδικα με εκείνους που ελέγχονται για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos