Κυριακή, 22 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Στο νέο πρόγραμμα ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού «Τουρισμός για όλους» 2022, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμφαση σε εννέα δεξιότητες προβλέπει το νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο - Πότε θα απολύεται ένας δημόσιος υπάλληλος και τι είναι ο κανόνας «3-3-3-»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Καπίρης αναλύσει και προτείνει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρακάτω θα βρείτε την ανακοίνωση υπ’αριθμ ΣΟΧ2/2022 για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η Αμοργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν μέτρα στήριξης για τα καύσιμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παγκόσμια ανησυχία ενόψει του καλοκαιριού - Κρούσματα σε τουλάχιστον 9 χώρες της Ευρώπης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Επιδοτήσεις λογαριασμών ρεύματος και επιστροφή αυξήσεων των τιμών της κιλοβατώρας συνολικού ύψους 3,2 δισ. ευρώ καθώς και πλαφόν στα έσοδα των

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς συμπτώματα η φίλη του 29χρονου - Μας είχαν ενημερώσει για το περιστατικό πριν μέρες, ανέφερε ο καθηγητής Μικροβιολογίας του «Αττικόν» Σπυρίδων Πουρνάρας 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία σημειώθηκε στη Σκιάθο κατά τη διάρκεια του αγώνα Skiathos Trail Run. Ένας 65χρονος που συμμετείχε στον ορεινό ημιμαραθώνιο πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλος σε μέγεθος αστεροειδής αναμένεται να πλησιάσει τη Γη σε μερικές ημέρες, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ανησυχία.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos