Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

«Όπλα» νέας τεχνολογίας βάζει στη «μάχη» κατά της αυθαίρετης δόμησης το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ωστόσο, το νέο νομοσχέδιο φέρνει και νέα δεδομένα που ενδεχομένως να έχουν και πολλούς κερδισμένους, καθώς «ξεπαγώνει» η - υπό προϋποθέσεις - δυνατότητα δόμησης σε εκτός σχεδίου οικόπεδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14 Ιανουαρίου 2024, συμπληρώνονται 80 χρόνια από το τραγικό γεγονός του βομβαρδισμού από συμμαχικά αεροπλάνα, κελιού της Εκατονταπυλιανής το οποίο τότε φιλοξενούσε σχολική τάξη του Δημοτικού Σχολείου Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τοπική Κοινότητα Λευκών και ο Σύλλογος Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών, μας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον παγωμένο αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες τους τα παιδιά των Κ16 του ΑΟ Πάρου και του Μαρπησσαικού προσπάθησαν όσο μπορούσαν και τελικά μετά από μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, στο δεύτερο κυριάρχησαν και πέτυχαν άλλα 5 γκολ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 15:48

Συνταγή για λαχταριστό κωκ ταψιού

Mια απλή συνταγή για πεντανόστιμο κωκ ταψιού, το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

«Αδειάζει η κλεψύδρα» για χιλιάδες ιδιοκτήτες ταξί και εμπόρων λαϊκών αγορών, καθώς μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί pos.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έξοδος από τα μνημόνια και η επιστροφή της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης συνοδεύτηκε με μία εκρηκτική άνοδο στην αγορά ακινήτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο ο θερμοκρασία πέφτει όλο και χαμηλότερα, τα κρυολογήματα αρχίζουν να γίνονται συχνότερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 15:33

Δύσκολες ώρες για τον Παντελή Βούλγαρη

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Παντελής Βούλγαρης που διαγνώσθηκε πρόσφατα με κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι ανέφεραν στις κοινές τους δηλώσεις - Ο Μακαριώτατος δώρισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα βιβλίο, τσίπουρο και μέλι - Με τη σειρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης δώρισε στον Αρχιεπίσκοπο μια γκραβούρα, αντίγραφο ενός ιταλικού έργου με τον Απόστολο Θωμά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos