Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 40, 4, 20, 32, 7 και τζόκερ ο αριθμός 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 00:43

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο ανδρών της Κροατίας η Εθνική Ελλάδας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Έπεσαν» οι υπογραφές στην απόφαση για τον καθορισμό των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, σύμφωνα με την οποία το ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών για τον υπολογισμό της μηνιαίας ασφαλιστικής εισφοράς των μισθωτών και των εργοδοτών προσαυξάνεται κατά 3,46% για το τρέχον έτος και διαμορφώνεται στο ποσό των 7.373,88 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2024,  η οποία θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαρτίου 2024 στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε μετά τη νέα επίθεση που καταγράφηκε κατά ενός ελληνόκτητου πλοίου στην Ερυθρά Θάλασσα. Πρόκειται για το σκάφος με την ονομασία «Ζωγραφιά», το οποίο πλέει υπό σημαία Μάλτας και χτυπήθηκε από πύραυλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη και χρηματοδότηση, απευθύνει ο Περιφερειάρχης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης αναλαμβάνει υπαρχηγός στην Αστυνομία και Προϊστάμενος Επιτελείου ο υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας - Οι στόχοι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δικαιούχοι μετρούν αντίστροφα για να ανοίξει η πλατφόρμα του προγράμματος Τουρισμός Για Όλους 2024 για δωρεάν διακοπές. Η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιταλοί ευρωβουλευτές καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αντιμετωπίσει τις ασιατικές σφήκες, οι οποίες εξαπλώνονται σε ορισμένες χώρες της ΕΕ και σκοτώνουν τις μέλισσες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos