Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη και του Γιάννη Σκαφτούρου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πέναλτι κρίθηκε το ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συνάντηση έγινε την περασμένη εβδομάδα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - Ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε για το περιεχόμενο της κυβερνητικής ρύθμισης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με έρευνα του διεθνούς ναυλομεσιτικού οίκου Clarksons, δαπάνησαν το ποσό είναι κατά 60% αυξημένο σε σύγκριση με το 2022 και αποτελεί το 16% των συνολικών επενδύσεων που δόθηκαν παγκοσμίως για ναυπηγήσεις και έφτασαν τα 115 δισεκατομμύρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα προγράμματα στεγαστικής πολιτικής που υλοποιεί το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με στόχο την εξασφάλιση προσιτής και ποιοτικής στέγης σε νέους, νέα ζευγάρια και οικογένειες, αναφέρθηκε η αρμόδια υπουργός, Σοφία Ζαχαράκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έγγραφό του προς την Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, το Λιμεναρχείο Πάρου και το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κων/νος Μπιζάς, γνωστοποιεί τις παράνομες εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή Βαγιάς του Κάμπου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις Καμάρες την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 16-01-2024 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εορταστικό και αθλητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΝΠΟ Αμοργού, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2004, στην αίθουσα του Συλλόγου στο Ξυλοκερατίδι Καταπόλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο gov wallet προστίθενται τις επόμενες μέρες η κάρτα αιμοδότη, η ακαδημαϊκή ιδιότητα, αλλά οι επαγγελματικές ιδιότητες (γιατρού, συμβολαιογράφου κ.α), ανέφερε ο υπουργός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos