Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Ο Παναθηναϊκός πήρε στις λεπτομέρειες το ντέρμπι «αιωνίων» της 15ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών/Basket League, «κλειδώνοντας» την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέντε εκδηλώσεις, σε 5 αντιστοίχως χωριά της Πάρου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου την εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος - Στο σημείο και ιατροδικαστής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην ετήσια Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του Συλλόγου «Δεξαμενή» την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Αμπελάς» μας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 στη φιλόξενη αυλή του εστιατορίου «Αργύρης» στο λιμανάκι του Αμπελά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας και ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Νάουσας, μας προσκαλούν σε εορταστική εκδήλωση, για να συζητήσουμε, να κάνουμε παρέα, να κεραστούμε και να ψυχαγωγηθούμε με μουσική και τραγούδια από τη χορωδία και τους σπουδαστές του Ωδείου «Μυθωδία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωρίζατε πως πολύ κοντά στην πόλη των Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Ροπωτό βρίσκεται η μοναδική ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο δίχως εικόνες και δίχως την παραμικρή αγιογραφία που γίνεται καθημερινά λαϊκό προσκύνημα κυρίως από νέους σε ηλικία επισκέπτες;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο περιστατικό απάτης σημειώθηκε στο Αίγιο, με θύμα έναν 87χρονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Κεραμεικό το πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στο οποίο συμπληρώθηκε το χρυσό δελτίο - Δεν βρέθηκε κανένα 5αρι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το νέο πρόγραμμα διακοπών του υπουργείου Τουρισμού «Τουρισμός για Ολους 2024» δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους να αξιοποιήσουν voucher έως και 400 ευρώ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos