Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Με πρωτοβουλία του ΑΟ Πάρου έγινε προπονητικό τριήμερο εκγύμνασης, αξιολόγησης και εκπαίδευσης τερματοφυλάκων από τον Παριανό γυμναστή-προπονητή Χάρη Σταυρίδη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καταπέλτης» για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει και εν τέλει δολοφόνησε την κόρη της Τζωρτζίνα με χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης, ήταν πριν από λίγο η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, αγορεύοντας σήμερα στη δίκη της κατηγορούμενης μητέρας από τις 10 το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 5, 6, 13, 22, 43 και Τζόκερ είναι ο αριθμός 11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δελτίο τύπου στο οποίο εκφράζεται η σφοδρή αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» κ. Μ. Κωβαίου προς τις πρακτικές του Δημάρχου κ. Κων/νου Μπιζά, εκδόθηκε σχετικά με τη λειτουργία της   Αναπτυξιακής εταιρείας Αειφόροι Νήσοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνονθεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και σε ποιον δεν αρέσουν οι τραγανές, λαχταριστές πίτες; Τόσο η μυρωδιά όσο και η υφή τους, μας θυμίζουν πάντα από τις καλύτερες στιγμές μας! Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι είναι έτοιμες για ψήσιμο στη στιγμή, για κάθε περίσταση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κίνηση Πολιτών Πάρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίλοχος, διοργανώνουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, δράση διαμαρτυρίας στην περιοχή της Βαγιάς Κάμπου Πάρου, με αφορμή τη δόμηση ενός τοιχίου πάνω στην ακτογραμμή. Σημειώνεται ότι οι σύλλογοι, τάσσονται υπέρ της νομιμότητας στις παραλίες και ακτές του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα νέο τραγούδι και ένα ολόφρεσκο video clip, ο αγαπημένος μας παριανός καλλιτέχνης Stan, συνεχίζει να διαγράφει μια ανοδική πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμα και να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη σε Ναύπακτο(Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου)και Πάτρα(Παν πελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πατρών), την Παρασκευή 26 και τοΣάββατο27 Ιανουαρίου 2024αντίστοιχα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την παραίτησή του από το υπουργείο Ναυτιλίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παραιτείται από βουλευτής, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, έχοντας προηγουμένως ενημερώσει τον πρωθυπουργό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos