Parianotypos.gr
Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.
«Δεν έχει ξανασυμβεί παγκοσμίως το φαινόμενο», λέει στο in o Κυριάκος Πρέκας για τις αλλεπάλληλες δονήσεις - Το βίωμα από τον σεισμό του 1956 και το λιμάνι που... δεν υπάρχει στη Σαντορίνη.
Καθηλωτικός ο Ολυμπιακός επικράτησε 90-73 στην έδρα της Παρί και παρέμεινε στην κορυφή της Euroleague
05 Φεβ 2025Ο Ολυμπιακός έπαιξε τρομερά στην πόλη του φωτός, το Παρίσι και επικρατώντας της Παρί με 73-90 προελαύνει στην κατάταξη της Euroleague έχοντας «αγκαλιάσει» την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.
Τέμπη: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής σχετικά με τις ευθύνες Τριαντόπουλου
05 Φεβ 2025«Προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις, άξιες προκαταρκτικής διερεύνησης, ότι ο καθ’ ου η παρούσα πρόταση κ. Χρήστος Τριαντόπουλος τέλεσε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 3.3.2023 και 6.3.2023 με την ιδιότητα του μέλους της Κυβέρνηση
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0: Με βολίδα Μουζακίτη στο 90+4' στα ημιτελικά οι Πειραιώτες
05 Φεβ 2025Με βολίδα Μουζακίτη στο 90'+4' ο Ολυμπιακός 1-0 τον Παναθηναϊκό
Λόγω της εντεινόμενης σεισμικής δραστηριότητας στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε πολλά Κυκλαδονήσια.
Σεισμό μεγέθους 5,1 Ρίχτερ ΝΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στηρίζει την ίδρυση της πρώτης Έδρας Μικρασιατικών Σπουδών στην Ελλάδα
05 Φεβ 2025Με την υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και άλλων σημαντικών δωρητριών εταιρειών, ιδρύθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας η πρώτη Επώνυμη Έδρα στην Ελλάδα, η οποία θα επικεντρώνεται στη διδασκαλία και την έρευνα των Μικρασιατικών Σπουδών. Η Έδρα θα λειτουργήσει στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης αποτυπώνει τον διάλογο μεταξύ των δύο υπαλλήλων
Νέος σεισμός, μεγέθους 4,7 Ρίχτερ, σημειώθηκε μεταξύ Αμοργού και Σαντορίνης.
Μέλη του Ρουβίκωνα άνοιξαν πανό μέσα στη Βουλή.