Ευχαριστήριο π. Δημάρχου Άνδρου για την πυρκαγιά στην Πάρο

24 Ιουλίου 2013 12:06

Την Δευτέρα 22-07-2013 το μεσημέρι, ξέσπασε φωτιά στη περιοχή Βουτάκου Πάρου, όπου και διαμένω. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Πυροσβεστική υπηρεσία και άμεσα το πυροσβεστικό όχημα κατέφθασε.

Πρέπει να τονίσω ότι στη περιοχή έπνεε δυνατός άνεμος που επιβοήθησε στην επέκταση της φωτιάς προς το σπίτι μας αλλά και σε παρακείμενο, όπου χάρις λοιπόν την έγκαιρη παρουσία εθελοντών, αλλά & πολλών φίλων που αυθόρμητα προσήλθαν για βοήθεια, απεφεύχθησαν τα χειρότερα!!!

Καταλυτική ήταν όμως η παρουσία της κ. Μαρίας Χανιώτη Δημοτικής Συμβούλου, η οποία συντόνισε άκρως αποτελεσματικά την επιχείρηση κατάσβεσης με επί πλέον υδροφόρα οχήματα και έτσι διεσώθησαν από βέβαιη καταστροφή 2 σπίτια.

Χάρις λοιπόν την έγκαιρη κινητοποίηση πολλών ανθρώπων – και αυτό είναι το πιο σπουδαίο- η σύζυγος και εγώ συνεχίζουμε την ζωή μας στην Πάρο με περισσότερη αισιοδοξία διότι για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ( με αφορμή την πυρκαγιά ) ότι υπάρχει φιλότιμο, προσφορά και εθελοντισμός,

Προσωπικά, νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια την κ. Μαρία Χανιώτη καθώς και όλους τους Πυροσβέστες.

Tέλος, επειδή ως Έλληνες είμαστε επιρρεπείς στην εύκολη κριτική εγώ από πλευράς μου θέλω και- μπράβο & ευχαριστώ- να απευθύνω προς όλους τους υπέροχους Παριανούς & φίλους που μας βοήθησαν σε αυτή την δύσκολη στιγμή, υπάρχει λοιπόν ελπίδα να΄ στε όλοι καλά.

Δημήτρης Γιαννίσης

π.Δήμαρχος Άνδρου

Πάρος 23 Ιουλίου 2013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos