Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Ένα από τα πρόστιμα που έπεσαν τις τελευταίες μέρες στη Χαλκίδα είναι ...κωμικοτραγικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 33ο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα φαίνεται ότι ήταν ο Μάνος Μαλέλης, ένας επιφανής φίλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος και είχε υποστηρίξει οικονομικά τα τελευταία χρόνια, την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι στιγμές είναι δύσκολες και κυρίως κρίσιμες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ(2108) που μοιράζει τουλάχιστον 2.850.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα στα σπίτια τους θα κάνουν φέτος όλοι οι πολίτες, αφού η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα εξόδου από τις πόλεις προς τα χωριά καθώς η καραντίνα αναμένεται να ισχύσει και τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε και σήμερα η καθημερινή, πλέον, συνεδρίαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Κρίσης του Δήμου Άνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν μαζί με τον 25χρονο που βρέθηκε θετικός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια 76χρονη που νοσηλευόταν με πνευμονία και χθες διαπιστώθηκε από κορονοϊό κατέληξε σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες για το πώς πρέπει να προστατευόμαστε αλλά και να προστατεύουμε τους συμπολίτες μας από τον κορονοϊό έδωσε ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος. Είναι καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΘΕΜΑ 104.6 0" λύνοντας απορίες ακροατών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νεαρός παίκτης του ποδοσφαίρου σάλας, Βίτορ Ραφαέλ Μπάστος Γκοντίνιο, είναι ένα από τα νεότερα θύματα του κορονοϊού στον κόσμο, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 14 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής (29/3) σε νοσοκομείο της Πορτογαλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos