Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Ο πρώτος σκύλος που είχε διαγνωστεί θετικός στον φονικό ιό, δυστυχώς δεν άντεξε και πέθανε, όπως μετέδωσε η New York Post.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικά κρούσματα κορωνοϊου εντοπίστηκαν και στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 4 άτομα, 2 γιατρούς, 1 τεχνολόγο και μία γραμματέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» κατά της εξάπλωσης του κορονοϊου έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορωνοϊός «βρήκε» τον διάσημο ηθοποιό και την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του στα γυρίσματα για τη βιογραφική ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις ειδικοί εξέφρασαν ανοιχτά τις απόψεις του για την πορεία μετάδοσης του κορονοϊού, εκφράζοντας παράλληλα ανησυχίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κλειστόν” θα παραμείνει το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανησυχητική έρευνα του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων προκύπτει επίσης η εκτίμηση, πως λόγω του κορωνοϊού κινδυνεύουν άμεσα 38.234 θέσεις εργασίας που αντιστοιχούν στο 20,5% της συνολικής απασχόλησης στα ξενοδοχεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα βοηθήσουμε εκατομμύρια ανθρώπους να παραμείνουν συνδεδεμένα στο δίκτυο, την ώρα που θα πολεμούμε την παραπληροφόρηση για τον κορωνοϊό», τονίζεται από τους διαδικτυακούς κολοσσούς

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο κορονοϊός απαιτεί έκτακτες και επίπονες λύσεις και έτσι και το Βέλγιο αναγκάζεται να μπει σε καραντίνα από αύριο 18 Μαρτίου μέχρι και τις 5 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία μελέτη της ομάδας του κορυφαίου επιδημιολόγου Νιλ Φέργκιουσον στο Imperial College London που προβλέπει καταστροφικές επιπτώσεις της επιδημίας κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 6

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos