Οι" μεγαλοϊδεατισμοί" των κομμάτων

20 Ιανουαρίου 2015 14:29

Λίγες, μέρες Φίλες και Φίλοι μας χωρίζουν από τις εκλογές και το γενικότερο κλίμα δυστυχώς για μια ακόμα φορά δεν είναι το καλύτερο..

Νοίωθω, ντροπή σαν πολίτης όταν βλέπω ή διαπιστώνω ο έρημος πως με αναγκάζουν να βιώνω στο πετσί μου καθημερινά αυτή τη "σαπίλα" κάθε ατέρμονης "βωμολοχίας" απο παντού τηλεοράσεις ραδιόφωνα, έντυπα. Στο όνομα της "κατευθυνόμενης" σχεδόν από τα κανάλια ιδίως των ιδιωτικών κυρίως ελεγχόμενη ενημέρωση κατά το δοκούν των συμφερόντων τους. Μήπως, τελικά εμείς οι Έλληνες δεν αξίζουμε να απολαμβάνουμε την [ αξιωσύνη όλη ] της δημοκρατίας που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας;

Χρειάζεται ένα απλός πολίτης από παντού αγανακτησμένο και [ προδομένος ] όπως εγώ να υπενθυμίσει κάποια απλά, πράγματα. Σε λίγες ημέρες θα ψηφίσουμε στις πλέον κρίσιμότερες εκλογές, της μεταπολίτευσης. Είμαστε όλοι μας [κατα κυριολεξία και έννοια] θυμωμένοι κατά συρροή με τα ψέματα που ακούμε από τους "μέντορες" της πολιτικής μας, κουλτούρας. Σημειώνω, εδώ έντονα την [ διαφαίνουσα ] ανεπάρκεια όλου του κομματικό πολιτικού κατεστημένου της χώρα σε ότι Θεός φυλάξει μπορεί να συμβεί "κακό," στην Πατρίδα. Φυσικά, δεν είμαι σε καμμιά περίπτωση ένας "προφήτης" κακών μαντάτων αλλά ο θυμός παραμένει υπαρκτός κίνδυνος & αιτία. Να ανάψει μεγάλη φωτιά όταν θα γίνει όντως άνεμος ( θυμού ) που θα σπρώξει κάποιους στη λανθασμένη απόφαση ιδίως ΕΚΕΙΝΟΥΣ.

Που συνεχίζουν αμετανόητα την παράδοση των ψεύτικων εξαγγελιών μαθηματικά πλέον, στην αυτοκατασροφή. Έχουμε, όμως και εμείς οι απλοί έντιμοι κατά παντα ελεύθεροι πολίτες [ μερδικό ευθύνης ] να κάνουμε και την δική μας, κουμπάνια. Με, την ψήφο μας της ερχόμενης Κυριακής να διαφυλάξουμε [ ως κόρη τω ματιών μας ] η κάθε μια και ο καθένας από την μεριά του. Δυό κυρίως πράγματα που προέχουν τώρα..

1.- Την εθνική μας "αξιοπρέπεια" και τιμή από την "βορά" του θηρίου που ακούει στ΄όνομα "Λαϊκισμός" στο Ευρωπαϊκο όλο γίγνεσθε του οποίου είμαστε [ ατόφιο χρυσό κομάτι ]. Σε συνεχή, προσφορα διαχρονικώς εδώ και Τρείς ΧΙλιάδες χρόνια των [ μεγίστων αξιών ] όπως της Θρησκείας - Ελευθερίας - Τέχνης και Δημοκρατίας. Στουςλαούς της γηραιάς μας Ηπείρου της οποίας κατέχουμε τη Ν.Α. άκρη.

2.- Να αποδιώξουμε από πάνω μας κάθε φαυλότητα και τις αιτίες [ μοιρολατρίας ] που από μόνες τους μας οδηγούν σε αποκοπή, της αλήθειας. Αγαπητοί, μου Συπατριώτες γνωρίζω τόσο καλά χρόνια τώρα πως μερικοί αναμεσά μας η απόφαση για το μέλλον της Πατρίδας. Δεν είναι, εύκολη ( όταν εξαρτάται από την ψήφο μας) δεν μας έρχεται, τόσο ευχάριστη κοντολογής στο νού μας να γίνει, πράξη στη, κάλπη.

Σας απωθεί δικαιολογημένα η περιρέουσα "φαυλότητα" των παλαιοκομματικών,τάξεων. Έχετε Φίλτατες & Φίλτατοι απόλυτο ΔΙΚΙΟ!! Αυτές όμω οι εκλογές είναι εντελώς σ ε όλα τους, δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ έ ς. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος αλλά ούτε την πολυτέλεια ν΄απέχουμε "πειραματικά". Θέλω, να πιστεύω τα κόμματα γενικά του όλου φιλοευρωπαϊκού τόξου θέλουν την ψήφο μας για ν΄αποφύγουμε, "κινδύνους." Θαρετά και αντρίκια να λέμε άπαντες και να πράτουμε κυρίως αυτό που συμφέρει το αύριο των παιδιών μας και τα δικά μας τα, γεράματα..

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos